Bedrijfsrenovatie

Wilt u een bedrijfsrenovatie uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat uw pand niet meer voldoet aan de functionele en esthetische eisen van de 21e eeuw? Voldoet uw pand niet meer aan de technische eisen, of wilt u ervoor zorgen dat u de Rc-waarde (isolatie) op orde kunt brengen? Wij zijn u hier graag mee van dienst. We beschikken over een uitgebreide ervaring met bedrijfsrenovaties en hebben de middelen in huis om u over de gehele breedte van dienst te zijn, waardoor u kunt rekenen op een pand dat er weer als nieuw uit zal zien en technisch net zo in elkaar zit.
(meer…)

Renoveren bedrijfshal

Denkt u na over het renoveren van een bedrijfshal, bijvoorbeeld omdat deze niet langer voldoet aan de functionele en esthetische eis die we daar in de 21e eeuw aan stellen? Wij kunnen u van dienst zijn met een grondige analyse en een 0-meting, een advies over uw bedrijfshal en uiteindelijk de bedrijfsrenovatie. Wat dat betreft kunnen we u tijdens het volledige proces van dienst zijn. We zorgen er met het renoveren van een bedrijfshal voor dat deze weer jaren meekan en u bijvoorbeeld kunt rekenen op een goede mogelijkheid uw investeringen terug te verdienen.
(meer…)

Renovatie van uw pannendak

Bent u toe aan een renovatie van uw pannendak, of wilt u een controle uit laten voeren om na te gaan wat voor u de beste optie is? We hebben een uitgebreide ervaring met het beoordelen van daken, het vervangen van het pannendak of het renoveren van de totale constructie. We kunnen u op basis van een controle aangeven hoe het staat met de conditie van uw complete kapconstructie, inclusief het pannendak. We adviseren u graag over de renovatie van een pannendak, of kunnen u aangeven welke onderdelen u dient te laten vervangen.
(meer…)

Hulp bij dak lekkage

Heeft u te maken met een lekkage van het dak? Wij kunnen het lek voor u opsporen en de dakbedekking vervangen. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er in de toekomst geen lekkages meer plaats zullen vinden, bijvoorbeeld door eventuele zwakke plekken te markeren en daar tijdig wat aan te doen. Het gaat in veel gevallen om de dakopstanden, maar we kennen daarnaast een aantal andere mogelijk problematische punten. Wat dat betreft zijn we u graag van dienst met de lekkage van uw dak, om u zo snel mogelijk uit de problemen te helpen en deze in de toekomst te voorkomen.
(meer…)

Dakbedekking vervangen

Wij kunnen u van dienst zijn met het vervangen van de dakbedekking, bijvoorbeeld op het moment dat er vervelende lekkages ontstaan. Is de dakbedekking al tientallen jaren oud, heeft een vorige eigenaar te weinig onderhoud gepleegd, of bent u toe aan een nieuwe uitstraling? Wij zijn u er graag mee van dienst. Het vervangen van de dakbedekking doen we door de oude dakbedekking op een kunstige manier te verwijderen, eventueel direct (nieuwe) isolatie aan te brengen en uiteindelijk te zorgen voor de nieuwe dakbedekking. U zorgt er op die manier voor dat u weer tientallen jaren gebruik kunt maken van een uitstekend dak boven uw hoofd. Het is uiteraard van belang om voldoende onderhoud uit te (laten) voeren, om te voorkomen dat u na enkele jaren weer voor een vervanging dient te zorgen.
(meer…)

Dakrenovatie, hoe is uw dak er aan toe?

Is uw dak toe aan een dakrenovatie, bijvoorbeeld na een flinke storm, een andere vorm van acute schade of vanwege jarenlang achterstallig onderhoud? Wat de reden ook is, wij zijn u er graag mee van dienst. We kunnen werken aan de dakrenovatie van een plat dak, een hellend dak, een dak met shingles of leien daken. Dankzij onze uitgebreide ervaring en professionele materialen kunnen we het dak op een uitstekende wijze renoveren en u verzekeren van een dak dat u beschermt tegen lekkages en andere ongemakken.
(meer…)

Zonnepanelen

Zowel voor bedrijven als particulieren levert en monteert Feenstra Projecten zonnepanelen. De zonnepanelen van Feenstra zetten zonne-energie rechtstreeks om in elektriciteit! Wij laten u graag alle varianten zien en geven uitleg bij de mogelijkheden.

Budgetveranda.nu

Feenstra Projecten levert en plaatst onder de naam Budgetveranda.nu terrasoverkappingen op maat. Zie www.budgetveranda.nu voor meer informatie.

Ga direct naar