Bedrijfsrenovatie

Feenstra Projecten geeft bedrijfspanden een tweede leven door de dak- en gevel te renoveren en aan te passen aan de huidige maatstaven. Gecombineerd met interne aanpassingen zorgen wij ervoor dat een gebouw veelal weer voldoet aan de functionele en esthetische eisen van de 21e eeuw.

Aan de hand van een bouwkundige inspectie (0-meting) inventariseren wij het bestaande pand. Vervolgens onderzoekt Feenstra Projecten de subsidie mogelijkheden en wordt een raming gemaakt van de kosten met een bijbehorende investeringsanalyse. Gebaseerd op het bestaande pand, de wensen, de investeringskosten en de exploitatiekosten volgt ons advies. Veelal is het wenselijk om het bedrijfspand te renoveren.

De renovatie werkzaamheden van een Bedrijfsrenovatie bestaan veelal onder andere uit het vervangen van de stalen dakbeplating, dakbedekking, nood-overstorten, lichtstraten, veiligheidsvoorzieningen, gevelbeplating, isolatie, kozijnen, ramen- en deuren, overheaddeuren, schilderwerk etc. etc.

Wanneer u uw contactgegevens invult zullen wij binnen 24 uur contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

    • In onderstaande berekening wordt uit gegaan van uitbouw met een breedte van 2,5 meter (ivm vergunningen). Neem contact met ons op indien u een andere breedte wenst.
    • Richtprijs: