Brandschade

Brandschade aan uw woning is erg vervelend, maar na de eerste schrik vraagt u zich af hoe dit gerepareerd moet worden. Feenstra Projecten is specialist in het herstellen van schade. Allerhande reparaties, renovaties en verbouwingen werden al succesvol uitgevoerd dankzij een goede voorbereiding als onderdeel van de beproefde werkwijze.

Uniek

Wanneer uw woning of bedrijf is getroffen door brandschade, kunt u wel een deskundige en snelle aannemer gebruiken om de schade te herstellen. Feenstra Projecten is een aannemersbedrijf dat zich in het bijzonder richt op reparaties. Daarbij is het bedrijf voornamelijk kundig in (dak)renovatie en verbouwingen. Uniek voor Feenstra Projecten is daarbij de werkwijze: een goede voorbereiding is het halve werk. We besteden veel tijd aan duidelijke communicatie en afspraken vooraf. Dit bespaart een hoop tijdverlies tijdens het proces.

Contact

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf om uw brandschade te herstellen? Neem dan contact op met Feenstra Projecten via telefoonnummer 030 – 2882962. Een e-mail naar info@feenstraprojecten.nl volstaat ook. Voor een reactie binnen 24 uur laat u uw gegevens achter via het contactformulier.