Winkel verbouwing

Feenstra Projecten kan uw winkel verbouwing realiseren. Voor elk budget kunnen wij een passende winkel verbouwing uitvoeren. Kenmerkend voor ons aannemingsbedrijf is onze creatieve en probleemoplossende manier van werken. Op uw verzoek verzorgen wij eventueel benodigde tekeningen en vergunningen. Op deze manier nemen wij u alle zorg uit handen.

Feenstra Projecten

Feenstra Projecten kan u uitstekend van dienst zijn bij uw winkel verbouwing. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons aannemingsbedrijf vanwege de toegevoegde waarde die wij bieden en onze prettige werkwijze. Zo begeleiden wij onze opdrachtgevers van begin tot eind en hechten wij dus veel waarde aan betrokkenheid en een heldere communicatie. Als vanzelfsprekend levert Feenstra Projecten goede kwaliteit en komt het bedrijf altijd alle afspraken na.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de aanpak en werkwijze van Feenstra Projecten voor uw winkel verbouwing? Dan kunt u een contactformulier invullen of mailen naar info@feenstraprojecten.nl. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 030 – 2882962.