Stormschade

Pittige buien en zwarte windstoten kunnen helaas heel wat stormschade toebrengen aan uw woning of bedrijfspand. Gelukkig kan aannemingsbedrijf Feenstra Projecten u in dergelijke vervelende situatie de helpende hand bieden. Ons bedrijf is opgericht in 2007 en heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden. Wij bieden onze opdrachtgevers altijd een goede begeleiding en een grote betrokkenheid.

Dak en gevel in goede staat

Feenstra Projecten neemt u de zorg van uw stormschade meteen uit handen. Zo kunnen wij uw dak- en gevel weer in goede staat terugbrengen. Natuurlijk krijgt u vooraf altijd een advies van ons over de herstelwerkzaamheden van de stormschade. Feenstra Projecten kan uw schade onder andere herstellen door het vervangen van de stalen dakbeplating, dakbedekking, noodoverstorten, lichtstraten, veiligheidsvoorzieningen, gevelbeplating, isolatie, kozijnen, ramen- en deuren, overheaddeuren, schilderwerk, etc. Is de stormschade erg groot en is er enorme spoed bij? Dan kunt u contact opnemen met ons servicenummer 06-45094570.

Contact

Als u contact met ons wilt opnemen omdat uw pand stormschade heeft opgelopen, dan kunt u uw contactgegevens invullen. Wij verzekeren u dat wij dan binnen 24 uur contact met u opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Ook kunt u mailen naar info@feenstraprojecten.nl.