Renoveren bedrijfshal

Feenstra Projecten kan u uitstekend van dienst zijn tijdens het renoveren van uw bedrijfshal. Het renoveren van woningen en bedrijfspanden is dan ook een van de belangrijkste activiteiten binnen ons bedrijf. Feenstra Projecten verricht zowel binnen als buiten het pand renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

De renovatie

Feenstra Projecten geeft u voorafgaand aan de renovatie altijd een vrijblijvend advies over de renovatie mogelijkheden. Ook zullen wij vóór de renovatie van uw bedrijfshal uw pand inventariseren. Dit gebeurt aan de hand van een bouwkundige inspectie. Vervolgens onderzoeken wij voor u de subsidiekosten. Bovendien maken wij een overzicht gemaakt van de kosten. Tot slot volgt er een advies. Dit advies is gebaseerd op de huidige staat van het pand, uw wensen, de investeringskosten en de exploitatiekosten.
Feenstra Projecten biedt voor het renoveren van uw bedrijfshal een totaalconcept waardoor wij u dus alles uit handen nemen.

Contact

Wilt u Feenstra Projecten inschakelen voor het renoveren van uw bedrijfshal? Dan kunt u een contactformulier invullen of mailen naar info@feenstraprojecten.nl. Ook kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 030 – 2882962.