Aanbouw

Een aanbouw aan de woonkamer of een renovatie van de keuken: wie ziet er niet tegenop? Vaak duurt de verbouwing langer dan gepland en zijn er ook meer kosten mee gemoeid. Echter niet als het aan Feenstra Projecten ligt. Speerpunt van deze aannemer is heldere communicatie en planning vooraf zodat u zo min mogelijk verrassingen tegenkomt tijdens de werkzaamheden.

Geen onaangename verrassingen

Feenstra Projecten is een aannemersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in aanbouw, renovatie en herstelwerkzaamheden. Van noodhulp bij waterschade tot verbouwingen van hele woningen: Feenstra Projecten is deskundig en ervaren en werkt met deskundige medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Speerpunt van het bouwbedrijf is voorbereiding en communicatie. Door in de werkwijze veel nadruk te leggen op de voorbereidingen worden tijdens de verbouwing onaangename verrassingen voorkomen.

Contact

Bent u benieuwd naar de kosten van een aanbouw of renovatie? Feenstra Projecten biedt een online kostencalculator aan om zelf een globale berekening uit te voeren. Voor meer informatie en een uitgebreide offerte, neemt u contact op via info@feenstraprojecten.nl