Huis verbouwen

Uw huis verbouwen? en u zoekt u naar een betrouwbare partner: Feenstra Projecten B.V. Lang in de rommel zitten en onverwachte kostenstijgingen proberen wij met een goede voorbereiding en heldere communicatie te voorkomen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Werkwijze

Feenstra Projecten is een aannemersbedrijf uit Zeist dat zich heeft gespecialiseerd in de groeiende markt van verbouwingen en renovaties. Door deze specialisatie heeft het bedrijf jarenlange ervaring en werkt het met betrouwbare onderaannemers. In het bijzonder dak- en gevelrenovaties zijn met succes uitgevoerd. De unieke werkwijze van Feenstra projecten gaat ervan uit dat een goede voorbereiding en communicatie de overeenstemming tussen klant en bedrijf versoepelt en onnodige verrassingen en tijdsverlies uitsluit.

Contact

Denkt u erover om uw huis te verbouwen? Neem voor meer informatie contact op met Feenstra Projecten. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. U kunt ook bellen naar 030 – 2882962 of een e-mail sturen naar info@feenstraprojecten.nl