Bedrijfspand renovatie

Feenstra Projecten kan bedrijfspand renovatie verzorgen. Dit doen wij door uw pand te renoveren en aan te passen aan de huidige maatstaven. Ook voeren wij interne aanpassingen uit. Op deze wijze voldoet het gebouw weer aan alle eisen van dit moment.

Vrijblijvend advies

Bij bedrijfspand renovatie geven wij elke opdrachtgever informatie over alle mogelijkheden. Ook zal uw hele pand worden geïnventariseerd. Daarnaast onderzoekt Feenstra Projecten de subsidiemogelijkheden en wordt er een raming gemaakt van de kosten. Tot slot wordt er een advies gegeven. Dit advies is gebaseerd op het pand, de wensen, de investeringskosten en de exploitatiekosten. Op onze site kunt u lezen waar de renovatie werkzaamheden precies uit bestaan.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Feenstra Projecten op het gebied van bedrijfspand renovatie? Dan kunt u hier uw contactgegevens invoeren. Feenstra Projecten geeft u gegarandeerd binnen 24 uur een reactie terug. Op onze site kunt u ook meer algemene informatie lezen over het renoveren van zowel woningen als bedrijfspanden. Ook staat er uitgebreide informatie over dakrenovatie.