Kostencalculator

Met de teruglopende verkopen op de huizenmarkt besluiten veel particulieren niet te verhuizen en de bestaande woning te verbouwen. Feenstra Projecten is hier handig op ingesprongen met de advertentiecampagne “Niet verhuizen, maar verbouwen?” Naast de interne verbouwingen van bijvoorbeeld een keuken- en/of badkamer renovatie neemt ook de vraag naar meer ruimte toe. Voor deze doelgroep heeft Feenstra Projecten de kostencalculator aanbouw ontwikkeld.

Bovenstaande prijzen geven u een indicatie van de te verwachte kosten van de aanbouw. Wanneer u uw contactgegevens invult zullen wij binnen 24 uur contact opnemen om u aanvullend te informeren en kunnen wij op korte termijn een definitieve aanbieding offreren.

Bovendien adviseren wij u graag nader omtrent materialen, isolatie, afwerking  en gewenste opties. Naast het realiseren van interne verbouwingen en aanbouwen plaatsen wij ook dakkapellen en dakvensters. Bovendien vervangen wij zowel kunststof als houten kozijnen, ramen en deuren; plaatsen wij isolatieglas en verrichten wij aanvullende isolerende werkzaamheden

    • In onderstaande berekening wordt uit gegaan van uitbouw met een breedte van 2,5 meter (ivm vergunningen). Neem contact met ons op indien u een andere breedte wenst.
    • Richtprijs: