Werkwijze

Kenmerkend voor Feenstra Projecten is de werkwijze. De calculatie en werkvoorbereiding hebben een prominente plaats in het  totale bouwproces. In tegenstelling tot een  traditioneel bouwbedrijf ligt bij Feenstra Projecten het accent op het voortraject. We zijn ervan overtuigd dat een gedegen voorbereiding zich in het verloop van het project terugbetaalt.

Door gespecificeerde offertes op te stellen weet elke opdrachtgever vooraf waar hij/zij aan toe is. Mogelijke discussiepunten worden van te voren nader onderzocht en/of toegelicht waardoor er zich tijdens de uitvoering geen verrassingen voordoen. Eventueel Meer- en Minderwerk wordt vroegtijdig gesignaleerd en tijdig afgeprijsd.

Aangezien Feenstra Projecten veel waarde hecht aan heldere communicatie wordt de organisatie uit Zeist gekenmerkt door korte communicatielijnen. Het hanteren van een vast aanspreekpunt resulteert in grote betrokkenheid, vermindert de kans op faalkosten en draagt bij tot een optimaal verloop van het bouwproces.

Door middel van eigen personeel en een netwerk van vaste onderaannemers en leveranciers bezit Feenstra Projecten verschillende specialisaties. Feenstra Projecten heeft de coördinerende rol en zoekt continu naar creatieve, innovatieve oplossingen. Feenstra Projecten is uw betrouwbare partner en onderscheidt zich door het nakomen van gemaakte afspraken.

Wanneer u uw contactgegevens invult zullen wij binnen 24 uur contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.