Kunststof dakbedekking

Feenstra Projecten heeft zich gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van kunststof dakbedekking. Wij zijn de specialist in de PVC dakbedekking; voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie of renovatie. Daarnaast verrichten wij op verzoek alle bijkomende isolatie- en timmerwerkzaamheden en maakt dat uw dak weer voldoet aan de functionele eisen van de huidige tijd. Voor een betrouwbare en snelle renovatie neemt u contact op met de (dak)aannemer uit Zeist.

Specialist

Behalve in het aanbrengen van een kunststof dakbedekking, is Feenstra Projecten ook gespecialiseerd in gevelrenovatie. Feenstra Projecten richt zich al jarenlang vooral op de markt voor renovatie en verbouw van bedrijfspanden en bedrijfshallen. De jarenlange ervaring bezorgt u als klant deskundigheid en een prettig overleg met kundige vakmensen. Feenstra Projecten heeft daarnaast een goede voorbereiding als speerpunt. Die is immers het halve werk. Op onze kunststof dakbedekking geven wij 10 jaar garantie.

Informatie

Voor meer informatie over de aanleg van een kunststof dakbedekking of over andere renovatiewerkzaamheden kunt u Feenstra Projecten bereiken via info@feenstraprojecten.nl of per telefoon: 030 – 2882962. Wanneer u uw gegevens achterlaat in het contactformulier, nemen wij binnen 24 uur contact op.