Kosten gevelrenovatie

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand renoveren? en bent u benieuwd naar de kosten gevelrenovatie? Dan kunt u het beste terecht bij Feenstra Projecten. Wij geven uw gevel een nieuw leven door de gevel aan te passen aan de maatstaven van dit moment. Ook kunnen wij een gevelrenovatie combineren met eventuele interne aanpassingen. Op deze manier bent u er zeker van dat uw woning of pand weer voldoet aan de functionele en esthetische eisen van dit moment.

Werkwijze

In tegenstelling tot andere bedrijven legt Feenstra Projecten in de werkwijze veel nadruk op de werkvoorbereiding. Wij zijn namelijk van mening dat een goede voorbereiding leidt tot een beter eindresultaat. Zo zullen wij voorafgaand aan de gevelrenovatie altijd een gespecificeerde offerte opstellen waardoor u weet waar u aan toe bent. Ook worden eventuele discussiepunten van tevoren onderzocht en toegelicht. Zo komt u tijdens de uitvoering van de renovatie niet voor verrassingen of hogere kosten te staan dan gepland.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Feenstra Projecten op het gebied van gevelrenovatie? Neem dan snel contact met ons op. U kunt voor vragen over de kosten van uw gevelrenovatie mailen naar info@feenstraprojecten.nl of bellen naar het nummer 030 – 2882962. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.