Bouwbedrijf Utrecht

Feenstra Projecten is een bouwbedrijf in regio Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in verbouw en renovatie. Voor een dakreparatie of het verbouwen van uw woning bent u bij Feenstra aan het goede adres. De specifieke ervaring van Feenstra Projecten levert uw verbouwing deskundig advies en ervaren arbeidskrachten.

Duidelijkheid

Of het nu gaat om de verbouwing van de keuken, een badkamerrenovatie of een reparatie aan dakbedekking of gevels: bij Feenstra Projecten is vooral de voorbereiding belangrijk. Het bouwbedrijf in Utrecht hanteert de vuistregel een goed begin is het halve werk. Door uitvoerig en duidelijk overleg in de voorbereidingsfase voorkomt u onaangename verrassingen in tijdsduur en prijs. Feenstra Projecten voorziet alle klanten van een uitgebreide en gespecificeerde offerte en doet wat het belooft. U kunt ook zelf een globale inschatting van de kosten van uw gewenste aanbouw maken met de online kostencalculator.

Informatie

Voor meer informatie over de werkwijze van Feenstra Projecten of over de mogelijkheden bij het bouwbedrijf,  in regio Utrecht, neemt u contact op via het online informatieformulier of u belt naar telefoonnummer 030 – 2882962.