Wat kost een verbouwing?

Wat kost nu eigenlijk een verbouwing? Feenstra Projecten voorziet u graag van duidelijke informatie. Het bedrijf heeft een globale kostencalculator op de website staan, waarmee u zelf in een handomdraai een beeld krijgt van de kosten voor uw gedroomde aanbouw. Weet waar u aan toe bent met Feenstra Projecten!

Prijsopgave

Feenstra Projecten is een aannemersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in renovaties en aanbouw. Het bedrijf maakt reclame met het motto: niet verhuizen, maar verbouwen! Wat kost een verbouwing dan wel? Feenstra Projecten levert uitgebreide en gespecificeerde offertes, maar u kunt ook zelf op de website een globale prijs berekenen met de kostencalculator.

Feenstra Projecten maakt een punt van duidelijke communicatie; dat voorkomt immers veel ongemak en verrassingen en bespaart daarmee tijd.

Contact

Wilt u ook antwoord op de vraag ‘Wat kost een verbouwing?’ Neem dan contact op met Feenstra Projecten via telefoon (030 – 2882962) of e-mail: info@feenstraprojecten.nl U kunt natuurlijk ook zelf de online kostencalculator invullen!