Renoveren bedrijfspand

Voor hulp bij het renoveren van uw bedrijfspand levert Feenstra Projecten u de beste oplossing. Wij bieden uw bedrijfspand een tweede leven door het dak en/of de gevel te renoveren. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het geheel wordt aangepast aan de maatstaven van dit moment.

De renovatie

De externe dak- en gevelrenovatie combineren wij op verzoek met interne aanpassingen. Op deze manier voldoet uw bedrijfspand binnen de kortste tijd weer aan de functionele en esthetische eisen van nu. Natuurlijk krijgt u van ons, voorafgaand aan de renovatie, een vrijblijvend advies over de verschillende mogelijkheden. Ook inventariseren wij uw bedrijfspand aan de hand van een bouwkundige inspectie. Ons uiteindelijk advies is gebaseerd op de staat van uw pand, de wensen, de investeringskosten en de exploitatiekosten. Het renoveren van uw bedrijfspand bestaat onder andere uit het vervangen van de stalen dakbeplating, dakbedekking, noodoverstorten, lichtstraten, veiligheidsvoorzieningen, gevelbeplating, isolatie, kozijnen, ramen- en deuren, overheaddeuren, schilderwerk, etc.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en wilt u op korte termijn een gespecificeerde offerte? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@feenstraprojecten.nl. Het is ook mogelijk om een contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken: 030 – 2882962.