Renovatie van uw pannendak

Bent u toe aan een renovatie van uw pannendak, of wilt u een controle uit laten voeren om na te gaan wat voor u de beste optie is? We hebben een uitgebreide ervaring met het beoordelen van daken, het vervangen van het pannendak of het renoveren van de totale constructie. We kunnen u op basis van een controle aangeven hoe het staat met de conditie van uw complete kapconstructie, inclusief het pannendak. We adviseren u graag over de renovatie van een pannendak, of kunnen u aangeven welke onderdelen u dient te laten vervangen.

Vervangen van het dakbeschot

Als we een renovatie van het pannendak uitvoeren kunnen we ons daarnaast richten op de bijkomende timmerwerken. Denk hierbij onder andere aan het vervangen van het dakbeschot, maar ook activiteiten met het oog op de boeiborden. We kunnen u op een volledige wijze van dienst zijn, zodat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft en u het dak op een uitstekende manier kunt laten herstellen. We zorgen voor de renovatie van een pannendak, maar kijken ook de rest van de constructie voor u na en kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met lood- en zinkwerken.

Renovatie pannendak en direct isoleren

Als we een renovatie van een pannendak uitvoeren komen we vaak verouderde daken tegen, die een matige tot slechte isolatie bieden. Op het moment dat u de dakpannen laat vervangen of het dak laat renoveren is het verstandig om direct na te denken over de Rc-waarde van uw woning. Des te beter de isolatie, des te meer comfort u ervaart en des te verder u de energierekening omlaag kunt brengen. Wat dat betreft zorgen we tijdens een renovatie van een pannendak graag voor de isolatie, zodat u er na de werkzaamheden warm bij kunt zitten, zonder dat u daarvoor veel dient te stoken.

Renovatie in plaats van vervangen

Een renovatie van een pannendak vormt een investering, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u het volledig vervangen van het dak kunt voorkomen. Door tijdig een renovatie uit te laten voeren kunt u vaak verschillende onderdelen van het dak blijven gebruiken. U drukt de kosten voor het onderhoud, dus laat op tijd een controle uitvoeren en zorg voor de juiste ingrepen op het dak. Wij komen graag bij u langs voor een renovatie van het pannendak, zodat u weer kunt rekenen op een dak boven uw hoofd dat uitstekend in elkaar zit.