PV element

Feenstra Projecten B.V. is al vele jaren betrokken bij de ontwikkeling van duurzame energie middels fotovoltaïsche cellen; zonnepanelen (of PV element) in de volksmond. Door continue doorontwikkeling en de huidige stijging van de van de kWh-prijs hebben wij een systeem ontwikkeld met een terugverdientijd van ca. 8 jaar!

PV element

De PV panelen plaatsen wij via een standaard aluminium frame op zowel hellende als platte daken. Verder hebben wij een gepatenteerde omvormer die voorkomt dat een aaneengesloten serie ten gevolge van de vervuiling van één paneel, de hele serie qua vermogen naar beneden daalt. De PV panelen hebben een 20 jarige garantie. Op de overige onderdelen inclusief de omvormer, geldt een garantietermijn 10 jaar.  Aan de hand van een inspectie van de bestaande situatie maken wij een offerte met een investeringsanalyse voor het leven en plaatsen de PV elementen en de bijbehorende jaarlijks te verwachte kosten en opbrengsten. Voor zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om deel van de extra investering te laten financieren. Wanneer u uw contactgegevens invult zullen wij binnen 24 uur contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken.

Informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een PV element op uw dak? Neem contact op met Feenstra Projecten en informeer naar de mogelijkheden. Wanneer u uw gegevens achterlaat via het contactformulier, nemen wij binnen 24 uur contact op. U kunt echter ook een e-mail sturen naar info@feenstraprojecten.nl