Leien leggen

Feenstra Projecten kan uw dak dekken door middel van leien leggen. Ook kunnen wij daken renoveren met dakpannen en shingels. Als vanzelfsprekend renoveren wij zowel platte als hellende daken. Wij zijn kortom een dakaannemer die alle disciplines van het dakdekken beheerst. Hierdoor kunnen wij u een totaalproduct aanbieden.

Dakrenovatie

Tijdens de dakrenovatie voeren wij ook de bijbehorende timmerwerken zelf uit. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van het dakbeschot en/of boeiborden. Natuurlijk informeren wij u graag over het eventueel gelijktijdig isoleren van uw dak. Wij kunnen u ook extra informatie geven over lood- en zinkwerken. Graag adviseren wij u ook over dakramen, lichtkoepels en/of solar-tubes. Feenstra Projecten legt niet alleen leien, dakpannen en shingels voor woningen maar ook voor bedrijfspanden.

Interesse?

Voor meer informatie over het leggen van leien, dakpannen of shingels kunt u contact opnemen met Feenstra Projecten door te mailen naar info@feenstraprojecten.nl of te bellen naar het nummer 030 – 2882962.