Leien dakbedekking

Wilt u een dak met leien dakbedekking dan kan Feenstra Projecten u helpen. Wij zijn een dakaannemer die alle disciplines van het dakdekken beheerst. Hierdoor kunnen we u een totaalproduct aanbieden. Naast platte daken renoveren wij ook hellende daken. Dit doen we met leien, dakpannen en shingels.

De renovatie

Naast het renoveren van dakbedekking met leien, dakpannen of shingels, voeren wij ook alle bijkomende timmerwerken zelf uit. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van het dakbeschot en/of boeiborden. Als u er interesse in heeft kunnen we u, naast de dakbedekking, ook informeren over het eventueel gelijktijdig isoleren van uw dak. U kunt ook bij Feenstra Projecten terecht voor lood-en zinkwerken. Daarnaast adviseert ons bedrijf u graag over dakramen, lichtkoepels en/of solar-tubes. Voor het renoveren van uw bedrijfspand kunt u natuurlijk ook bij Feenstra Projecten terecht.

Contact

Wilt u contact met Feenstra Projecten opnemen voor inlichtingen over een dakbedekking met leien, dakpannen en shingels in uw woning of bedrijfspand? Neemt u dan snel contact met ons op. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@feenstraprojecten.nl. Wij nemen dan altijd binnen 24 uur contact met u op. U kunt ook bellen naar het nummer 030 – 2882962.