Hulp bij dak lekkage

Heeft u te maken met een lekkage van het dak? Wij kunnen het lek voor u opsporen en de dakbedekking vervangen. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat er in de toekomst geen lekkages meer plaats zullen vinden, bijvoorbeeld door eventuele zwakke plekken te markeren en daar tijdig wat aan te doen. Het gaat in veel gevallen om de dakopstanden, maar we kennen daarnaast een aantal andere mogelijk problematische punten. Wat dat betreft zijn we u graag van dienst met de lekkage van uw dak, om u zo snel mogelijk uit de problemen te helpen en deze in de toekomst te voorkomen.

Lekkage opsporen

Heeft u last van een lekkage van het dak? Wij kunnen het lek op een grondige wijze voor u opsporen. Houd er rekening mee dat de plek van de lekkage aan de binnenzijde niet gelijk hoeft te zijn aan de plaats op het dak waar het vocht naar binnen kan komen. De verschillende lagen van de dakconstructie zorgen ervoor dat het vocht zich kan bewegen. Wij kennen de verschillende mogelijke opbouwstructuren en kunnen daardoor grondig zoeken naar de eventuele zwakke plekken in het dak. Dit maakt het gemakkelijker om de lekkage in het dak op te sporen en ervoor te zorgen dat we dit uitstekend voor u kunnen verhelpen.

Dakbedekking vervangen

Als we een lekkage in het dak constateren kunnen we u daar op een aantal verschillende manieren mee van dienst zijn. Indien de rest van de dakbedekking er nog goed uit ziet kunnen we u lokaal helpen met een reparatie. In bepaalde andere gevallen is de dakbedekking van een dusdanige kwaliteit, dat u die het best kunt laten vervangen. We tonen dit u graag aan en geven daarnaast aan wat u hier het best aan kunt laten doen. Op die manier gaan we verder dan alleen het opsporen en oplossen van de lekkage van het dak, wij helpen u graag met het oog op de toekomst.

Lekkage op uw dak voorkomen

Kunnen we de lekkage in het dak lokaal verhelpen en ziet de rest van de dakbedekking er nog goed uit? Dan kunnen we u adviseren over eventuele mogelijkheden om lekkage een volgende keer te voorkomen. Verwijder afval altijd zo snel mogelijk van platte daken, net als bijvoorbeeld takken en andere spullen. U voorkomt op die manier dat er water achter kan blijven staan. Het afschot doet dan goed z’n werk. U krijgt op die manier minder snel te maken met een lekkage van het dak.