Dakrenovatie, hoe is uw dak er aan toe?

Is uw dak toe aan een dakrenovatie, bijvoorbeeld na een flinke storm, een andere vorm van acute schade of vanwege jarenlang achterstallig onderhoud? Wat de reden ook is, wij zijn u er graag mee van dienst. We kunnen werken aan de dakrenovatie van een plat dak, een hellend dak, een dak met shingles of leien daken. Dankzij onze uitgebreide ervaring en professionele materialen kunnen we het dak op een uitstekende wijze renoveren en u verzekeren van een dak dat u beschermt tegen lekkages en andere ongemakken.

Plat dak renoveren

Maakt u gebruik van een plat dak en is dit toe aan een renovatie? Onafhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen we u hier uitstekend mee van dienst zijn. Het gaat in de meeste gevallen om een dakbedekking van bitumen, PVC of EPDM. Wij kunnen dit zelf voor u nagaan en op basis van het materiaal vervolgens zorgen voor de juiste aanpak. Wij zorgen voor een degelijke dakrenovatie en brengen bijvoorbeeld het juiste afschot aan, zodat er geen water op het dak blijft staan en u eventuele lekkages kunt voorkomen.

Hellende daken renoveren

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een dakrenovatie voor een hellend dak. De meeste Nederlandse daken zijn hellend uitgevoerd, bijvoorbeeld door gebruik te maken van dakpannen. Voorheen ging het vooral om keramische dakpannen, tegenwoordig gebruikt men veelal de betonnen dakpannen. We kunnen u in de beide gevallen van dienst zijn, of zorgen voor een compleet nieuwe dakbedekking op basis van de moderne technieken. Betonnen dakpannen zijn bijvoorbeeld groter en goedkoper dan keramische dakpannen. We kunnen u meer vertellen over een eventuele dakrenovatie, door uit te gaan van de materialen die er nu op liggen en waar u graag gebruik van zou willen maken.

Shingles en leien daken renoveren

Gaat het u om een dakrenovatie voor een speciaal type dakbedekking, zoals shingles? Dit zijn materialen die we minder terugzien dan bijvoorbeeld dakpannen. Shingles vormen een kunstmatige variant van leien, die relatief hoge kosten met zich meebrengen. De beide soorten dakbedekking zorgen voor een stijlvolle afwerking van het dak. Leien gaan bij goed onderhoud tot wel 100 jaar mee. Dat neemt echter niet weg dat achterstallig onderhoud of een lange levensduur kunnen vragen om een dakrenovatie. Wij zijn u hier graag mee van dienst, net als met een inspectie van het dak om na te gaan wat er dient te gebeuren.