Dakopbouw kosten

Wat zal een dakopbouw kosten? Feenstra Projecten is een aannemer die zich heeft gespecialiseerd in renovatie, aanbouw en verbouwwerkzaamheden. Omdat het bedrijf goede communicatie als speerpunt hanteert, bent u verzekerd van een duidelijke opgave van bijvoorbeeld uw dakopbouw kosten.

Goede voorbereiding

Een verbouwing of dakopbouw brengt kosten met zich mee. Op deze website kunt u globaal uitrekenen wat u kwijt bent voor een aanbouw met de kostencalculator. Wanneer u met Feenstra Projecten in zee gaat, bent u bovendien verzekerd van een gespecificeerde offerte en heldere communicatie over de wederzijdse verwachtingen. Een goed begin is het halve werk voor Feenstra Projecten en het bedrijf investeert daarom in het bijzonder in een goede voorbereiding.

Offerte

Bent u ook benieuwd wat een dakopbouw u gaat kosten? Vraag een offerte aan bij Feenstra Projecten en informeer naar de mogelijkheden. Het bedrijf is te bereiken via telefoon (030 – 2882962) of e-mail: info@feenstraprojecten.nl Een ingevuld contactformulier garandeert een reactie binnen 24 uur.