Waterschade

Feenstra Projecten is een aannemersbedrijf uit Zeist dat zich heeft gespecialiseerd in reparatie en herstelprojecten. Waterschade, Stormschade, Brandschade aan uw huis of een reparatie van schade aan uw woning, wij draaien er onze hand niet voor om.

Werkwijze

Feenstra projecten onderscheidt zich van andere aannemers doordat het bedrijf veel belang hecht aan het maken van duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en heldere communicatie. Wanneer de afspraken duidelijk zijn, voorkomt dit veel vertraging tijdens de reparatie, verbouwing of renovatie. Waterschade wordt door ons snel, vakkundig, maar vooral met behulp van een goede samenwerking verholpen. Meer informatie over de werkwijze van Feenstra Projecten vindt u op deze website.

Wat te doen bij schade? 

Voor een snel en deskundig herstel van waterschade aan uw woning belt u met Feenstra Projecten op nummer 030 – 2882962. U kunt ook online het informatieformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Een e-mail naar info@feenstraprojecten.nl volstaat ook.